Friday, 19 August 2011

Selamat Hari Raya Cik Pingu....

trima kasih aw sebab bagi kat raya kat  aku....

ptt la sibuk tanya poskod..hehehehe..

and firstly, 

sory xantar kad aw kat pingu-pingu,aku tak pandai weh nak 

tulis,aku da try then da result,

BURUK BEBENOR..

daripada aku menjatuhkan air hidung aku,baek aku memBLOGkan kad 

raya kat kaw aw pingu-pingu..aku pun xperlu membuka jerangkung 

aku mcm Batrisya buat kat Lekiu kan????hehehehe..umi sampai 

tanya,

'mmg pandai baca novel 2 jek ea'..

huhuhu....

actually 

when im really need someone to be my ear,Rooftop la yang teman 

aku....then i can smile again..hehehehehe...




weh,ko jgn lak duk mkn lemang banyak sgt aw,xpsl2 membulat jek ko

 t...xnk3!!!kuih raya 2 tlg mkn untuk aku gak,aku nak 2 biji jek 

so ko mkn tuk ko sebijik...ko kan kecik,aku da 

besar..hehehehe....

ko jg diri baek2 aw pingu..

bee da terbang jauh daripada honey..

kakakakakakakaka..

ingat aw,jg diri baek2..

cayannnnnnnnnnnnnnng pingu-pingu.....



SELAMAT RARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN,

maaf semua salah silap aku aw..jgn wat mende pelik2 taw..n usrah2 kerap sikit..=) n aku dgr pun kak liza ader follow usrah jgk kat sana..ader ar msj dier ri2..


maaf sebab banyak wat ko menangis aw,i juz tell da truth n gtw apa yang ptt aku bgtw ko sbb aku xnk ko brubah n ko psn suh aku gtw kan,but now im surrender..ada yang lebih layak jg ko kan..=).. 


kim salam sumer isi rumah aw,theme tahun nie warna apa nie???aku cam bese, theme sama ngan tahun lepas sbb xbeli pun baju raya..kakakakaka.,.
assalamualaikum Pingu2 from John Lennon..







video

No comments:

Post a Comment